عبور راه توسعه چین از توافق با طالبان
سقوط دولت افغانستان و تسخیر این کشور توسط طالبان می تواند با ایجاد دسترسی چین به منابع جدید لیتیوم ، تغییر عظیمی در بازار جهانی این کامودیتی ایجاد کند.
وجود ذخایر کمیاب عناصر خاکی در افغانستان که شامل یکی از بزرگترین ذخایر بکر لیتیوم در جهان است ، باعث شده که وزارت دفاع امریکا نیز توجه ویژه ای به آن داشته باشد.
علی رغم افزایش تقاضا برای این کامودیتی در شرایطی که کشورها به دنبال تحقق اهداف اقلیمی خود هستند، افغانستان به دلیل چالش های امنیتی و زیرساختی نتوانسته ذخایر معدنی خود را توسعه دهد اما این شرایط می تواند تغییر کند.
چینی ها ممکن است نسبت به سرمایه گذاران غربی تردید کمتری برای فعالیت در افغانستان داشته باشند و تصمیم پکن برای به رسمیت شناختن طالبان ممکن است شامل محاسبه ای در مورد توانایی استفاده از این منابع برای تقویت بیشتر کنترل خود بر کل زنجیره ارزش عناصر تجدید پذیر باشد.
منبع معدن ۲۴
#شتابدهنده_معدنی #شتابدهنده_معدن #شتاب_دهنده_معدنی #شتاب_دهنده_معدن #شتاب_دهنده_شیمی #شتابدهنده_شیمی #شتابدهنده_متالورژی #شتاب_دهنده_متالورژی #شتاب_دهنده_زمین_شناسی #شتابدهنده_زمین_شناسی #معدن #معدنی #زمین_شناسی #شیمی #استارتاپ #استارت_آپ #ماینتک #نوآوری #ایده #خلاقیت #فرآوری #استخراج #مکانیک_سنگ #مواد #شتابدهنده_مواد #شتاب_دهنده_مواد #سرمایه_گذاری #زرین #اولین_شتابدهنده_معدن #اولین_شتاب_دهنده_معدن #اولین_شتابدهنده_معدنی #اولین_شتاب_دهنده_معدنی #تجاری_سازی #کارآفرینی #توسعه_محصول_جدید #MPV #تحول_دیجیتال #هوشمند_سازی_صنایع_معدنی #هکتون