منابع خدادادی همچون معادن، پشتوانه مهمی در اقتصاد کردستان هستند و نقش زیادی در توسعه منطقه دارند و میتوان با بهرهگیری بیشتر از این حوزه به ویژه از طریق فرآوری مواد معدنی، به ثروتافزایی و توسعه استان دست یافت. نیمی از طلای کشور در کردستان استخراج میشود.
این استان از نظر ذخایر سنگآهن رتبه پنجم کشور را دارد. مهمترین معادن سنگآهن استان در شهرستانهای بیجار، قروه، دهگلان، سقز و دیواندره واقع شده است. یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن سنگآهن در کردستان تولید میشود که یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن آن مربوط به معادن شهرستان بیجار و ۲۰۰ هزار تن آن هم معادن قروه است.
منبع:معدن ۲۴
#شتابدهنده_معدنی #شتابدهنده_معدن #شتاب_دهنده_معدنی #شتاب_دهنده_معدن #شتابدهنده_شیمی #شتاب_دهنده_شیمی #شتاب_دهنده_متالورژی #شتابدهنده_متالورژی #شتاب_دهنده_زمین_شناسی #شتابدهنده_زمین_شناسی #معدن #معدنی #زمین_شناسی #شیمی #استارتاپ #استارتآپ #ماینتک #نوآوری #ایده #خلاقیت #فرآوری #استخراج #مکانیکسنگ #مواد #شتابدهنده_مواد #شتابدهنده_مواد #سرمایه_گذاری #زرین #اولین_شتابدهنده_معدن #اولین_شتاب_دهنده_معدن #اولین_شتابدهنده_معدنی #اولین_شتاب_دهنده_معدنی #تجاری_سازی #کارآفرینی #توسعه_محصول_جدید #MPV #تحول_دیجیتال #هوشمندسازی_صنایع_معدنی #هکتون