احمد فتاحی مجلج با بیان این مطلب گفت: ایمیدرو با هدف توسعه ذخایر اکتشافی، افزایش حفاری های اکتشافی را در برنامه خود قرار داده و از این رو، شرکت های تحت پوشش ایمیدرو حجم حفاری های اکتشافی را از ابتدای فروردین تا پایان دی، به ۴۶۷ هزار متر حفاری رساندند.
وی ادامه داد: میزان عملیات حفاری ایمیدرو در سال ۱۴۰۰، حدود ۱۷۰ هزار متر و در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۰۰ هزار متر بود. پیش بینی می شود تا پایان سال ۱۴۰۲، حجم عملیات حفاری اکتشافی به حدود ۵۰۰ هزار متر برسد.
افزایش بیش از ۳ برابری هزینهکرد عملیات اکتشافی
مدیر اکتشاف ایمیدرو با اشاره به افزایش بیش از ۳ برابری هزینهکرد عملیات اکتشافی این سازمان، اظهار داشت: ایمیدرو طی امسال، هزینهکرد عملیات اکتشافی را به حدود ۴۰ هزار میلیارد ریال رساند. این رقم در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال بود.
وی ادامه داد: ایمیدرو برای حوزه اکتشاف، از نظر تامین اعتبار هیچ محدودیتی ندارد و شرکت های اکتشافی در صورت داشتن توانایی افرایش حجم عملیات حفاری اکتشافی، مورد حمایت این سازمان قرار میگیرند.
تکمیل مطالعات اکتشافی اولیه ۱۰ پهنه
فتاحی مجلج با بیان اینکه مطالعات اکتشافی مراحل شناسایی و پی جویی در ۱۰ پهنه اکتشافی واگذار شده به ایمیدرو (به مساحت ۳۶ هزار و ۷۳۹ کیلومتر مربع) تکمیل شده است، گفت: افزون بر این، تا پایان ۱۴۰۲، نسبت به معرفی محدوده های امیدبخش و آزادسازی یک پهنه اکتشافی سیلیس واگذار شده به ایمیدرو در نیمه دوم امسال، (به مساحت ۳۳۶۸ کیلومتر مربع) اقدام خواهد شد.
وی افزود: مجموع پهنه های جاری، زیرپهنه ها، درخواست پروانه، پروانه اکتشاف و گواهی کشف ایمیدرو، ۳۴ هزار و ۹۱۴ کیلومتر مربع بوده و اکنون ۱۳۶ پروانه اکتشاف و ۷ گواهی کشف در اختیار ایمیدرو است.
مدیر اکتشاف ایمیدرو خاطرنشان کرد: طی ۱۰ ماهه امسال، ۶۱ پروانه اکتشافی به نام ایمیدرو دریافت شده و ۲۰ پروانه اکتشافی نیز تعیین تکلیف شده است.
منبع: ماین نیوز